Redion  Groenendael & Tervueren


 

Uutisia

Pentuja

Pentueet

Omat koirat

Muistoissa

Historiaa

Linkit

Yhteystiedot

 

Etusivu

 

           

Pentuja keväällä 2022 !

 

Ch Liswyn's Kosmopolitan x Lv & LT Mva LVV-21 Riga Winner-18 Coeur-Ami B Angel

Brinker (Kosmopolitan) asui Amerikassa ja oli sosiaalinen, kookas ja hyvin näyttelyissä menestynyt. Brinkerin lonkat tutkittu tuloksella erinomaiset, kyynärät normaalit ja silmät tutkittu 7 kertaa terveiksi vuosina 2002-2009.  Näyttelyissä Brinker on ollut 272 kertaa rotunsa paras sekä 75 kertaa sijoittunut ryhmässä neljän parhaan joukkoon.

Ihastuin Elliin  (Coeur-Ami B Angel) Tanskassa käydessäni katsomassa sen isää Ferraria. Kun myöhemmin tarjoutui mahdollisuus ostaa se niin Elli saapui Suomeen vuoden ikäisenä. Elli on erittäin tasapainoinen, vahvan luonteen omaava narttu jolla upea pää. Elli elää kotikoirana ja on harvakseltaan käynyt näyttelyissä.

Odotamme Ellin juoksun alkavan helmikuussa 2022.

 

 
LISWYN'S KOSMOPOLITAN LISWYN'S FIRE WATER OF GEKA LISWYN'S AUGUSTUS MCRAE OF GEKA
LISWYN'S CANDLEFIRE OF GEKA
SUNDOWN'S DAZZLING SUNDOWN'S SUDDEN IMPACT
SUNDOWN'S SYMBOL
COEUR-AMI B ANGEL  FERRARI DES JARDINS D'EBENE RIVAL DE LA FUREUR DU CREPUSCULE
CHANEL DES JARDINS D'EBENE
TEAM-AMI TARA BLUE VAGABOND BLACK Z KOVARNY

LUBANJA'S BUNNY BLUE

 

C.I.E LT & EE & LV & BALT Mva EEJV-17 LVJV-17 RIGAW-18 Redion Ordonne    x    LT & EE Mva CIB CIE PAIM1 RTK 1 Redion Nacre

Nakke treenaa agilitya, rally-tokoa ja paimennusta. Agilityn Nakke aloitti ollessaan 3½-vuotias ja rally-tokon 4½-vuotiaana. Paimennuksessa Naken kanssa olemme suorittaneet esikokeen ja 1-luokan kesällä 2021. Rallytokossa kävimme kokeissa 3 kertaa tuloksella RTK 1. Tavoitteeksi jää nyt vielä rallytokon avoin luokka ja agilityssa kilpailemisen aloittaminen.

Luonteeltaan Nakke on ohjaajalle kuuliainen mutta omaa myös oman tahdon. Naken kanssa on ollut helppo matkustaa ja käydä eri paikoissa. Tutkii innokkaasti uudet paikat ja liikkuu sujuvasti erilaisilla alustoilla. Ihmisiin Nakke suhtautuu ystävällisesti.

Vaikka ensisijaisesti haemme pennuille rakastavia koteja perheenjäsenenä niin odotamme pennuista kasvavan myös ohjaajalle kuuliaisia harrastuskoiria esim. näyttelyyn, agilityyn, tokoon ja paimennukseen.

Odotamme Naken juoksun alkavan tammi-helmikuussa 2022.

 

Kuva Sari Siltavuori

REDION ORDONNE JE M'APPELLE XANTHE A'TE ELL'S MONSIEUR SAPHIN
JE M'APPELLE MIRA
REDION KAPRICE RIWAN BLACK DU RIBAUDEAU
REDION GONZESSE
REDION NACRE BESOS DE D'ARTAMAS PICARD PRECIO DE BRUNALINES
TINA DE D'ARTAMAS
 REDION HURLUBERLU REDION DESIDERATA

JETAIME ESPRIT DU FUTUR