Redion  Groenendael & Tervueren


 

Uutisia

Pentuja

Pentueet

Omat koirat

Muistoissa

Historiaa

Linkit

Yhteystiedot

 

Etusivu

 

           

Pentuja loppuvuodesta 2021 !  

 Am GCh Liswyn's Kosmopolitan x LT & EE Mva CIE RTK 1 Redion Nacre

 

Brinker (Kosmopolitan) asui Amerikassa ja oli sosiaalinen, kookas ja hyvin näyttelyissä menestynyt. Brinkerin lonkat tutkittu tuloksella erinomaiset, kyynärät normaalit ja silmät tutkittu 7 kertaa terveiksi vuosina 2002-2009.  Näyttelyissä Brinker on ollut 272 kertaa rotunsa paras sekä 75 kertaa sijoittunut ryhmässä neljän parhaan joukkoon.

Nakke treenaa agilitya, rally-tokoa ja paimennusta. Agilityn Nakke aloitti ollessaan 3½-vuotias ja rally-tokon 4½-vuotiaana. Paimennusta Nakke on käynyt aiemmin kokeilemassa harvakseltaan ja syksystä 2019 on säännöllisemmin treenattu. Rallytokossa kävimme kokeissa ja tuloksena RTK 1. Paimennuksen esikokeeseen emme vuonna 2020 mahtuneet joten se jää kesän 2021 tavoitteeksi kuten agilitykin.

Luonteeltaan Nakke on ohjaajalle kuuliainen mutta omaa myös oman tahdon. Naken kanssa on ollut helppo matkustaa ja käydä eri paikoissa. Tutkii innokkaasti uudet paikat ja liikkuu sujuvasti erilaisilla alustoilla. Ihmisiin Nakke suhtautuu ystävällisesti.

Vaikka ensisijaisesti haemme pennuille rakastavia koteja perheenjäsenenä niin odotamme pennuista kasvavan myös ohjaajalle kuuliaisia harrastuskoiria esim. näyttelyyn, agilityyn, tokoon ja paimennukseen.

 

 

Kuva Sari Siltavuori

LISWYN'S KOSMOPOLITAN LISWYN'S FIRE WATER OF GEKA LISWYN'S AUGUSTUS MCRAE OF GEKA
LISWYN'S CANDLEFIRE OF GEKA
SUNDOWN'S DAZZLING SUNDOWN'S SUDDEN IMPACT
SUNDOWN'S SYMBOL
REDION NACRE BESOS DE D'ARTAMAS PICARD PRECIO DE BRUNALINES
TINA DE D'ARTAMAS
 REDION HURLUBERLU REDION DESIDERATA

JETAIME ESPRIT DU FUTUR